Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Provspela Overwatch 2 i april

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har inte hört ett pip om Overwatch 2 sedan Activision Blizzard sköt upp det till 2023, och på grund av detta trodde de flesta att vi inte skulle få provspela på mycket länge. Men så tycks inte vara fallet.

Aaron Keller, game director för Overwatch 2 efter att Jeff Kaplan lämnade, har nämligen lagt upp en video där han berättar att blizzard ändrat planerna för spelet, och därför kommer vi få prova det och ge feedback tidigare än förväntat. En stängd PC-beta för vanliga spelare drar faktiskt igång redan i april, och du kan anmäla ditt intresse för denna <en href="https://playoverwatch.com/en-us/beta/#beta-opt-in-button">här</a>.

Vi kan sannolikt räkna med stort intresse eftersom betan låter oss att testa den nya hjälten Sojourn, prova det nya Push-läget, spela nya banor samt de nya utgåvorna av Bastion, Doomfist, Orisa och Sombra, liksom hårdköra spelets Ping-system. Anledningen till att betaversionen uteslutande kommer innehålla PvP är att Blizzard beslutat att dela upp lanseringen av Overwatch 2 i Halo Infinite-stil genom att släppa PvP- och PvE-delarna separat. Hur lång väntan blir mellan dem och den första får tiden utvisa.

HQ
Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?



Loading next content