Svenska
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Rykte: Hogwarts Legacy försenas ytterligare ett år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hogwarts Legacy var en av de första riktigt stora förseningarna under 2021, ett år ökänt för att fler stora spel sköts upp än vad som faktiskt släpptes i tid. Det utannonserades redan i januari för ett år sedan att det skulle lanseras under 2022 istället för 2021 som var planen.

Men tyvärr hävdar nu ett rykte att Hogwarts Legacy är på väg att drabbas av ännu en stor försening. Källan är den kända och hyggligt pålitliga journalisten Colin Moriarty, som i sin Patreon-podcast Sacred Symbols säger att utvecklingen har stött på problem och att titeln därför kanske inte kommer förrän 2023.

Som vanligt med sådana här saker bör du ta allt med en nypa salt tills det bekräftats. Med de enorma ambitioner som både Avalanche Software och Warner har för actionäventyret, låter det dock inte alltför osannolikt att det dyker upp oväntade hinder längs vägen.

Hogwarts Legacy

Tack VGC

Relaterade texter

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nästan två år senare än det ursprungligen var tänkt, är det nu dags att få prova på livet som Hogwarts-student. Är detta den definitiva Harry Potter-simulatorn? Slytherin-fantasten Mäki har recenserat...



Loading next content