Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Bandai Namco med och utvecklar nytt Killer Instinct

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att rebooten av Killer Instinct från 2013 blev en ganska stor succé och nådde över 10 miljoner spelare 2017, har vi fortfarande inte fått några livstecken på sex år. Men nu kan det vara på väg att ändras, enligt ett nytt rykte.

Att göra fightingspel är riktigt svårt och kräver både expertis samt erfarenhet, och Windows Central rapporterar att Microsoft möjligen har hittat en bra partner för just det här ändamålet, då redaktören Jez Corden skriver att han har hört vaga "rumors that one of Bandai Namco's fighting game development teams may be involved". Detta skulle förstås vara väldigt stort och ökar dessutom chanserna för spektakulära gästspel.

Samma källa tillägger också att Microsoft nyligen anställt Mortal Kombat-veteranen Erin Piepergerdes, som nu är verkställande producent för Xbox Game Studios. En bra anledning att anställa honom skulle onekligen vara ett nytt Killer Instinct.

Det som lagts på bordet knappast är de starkaste bevisen, så vi får finna oss i att leva på hoppet ett tag till. Låt oss hålla tummarna för att det är sant och att vi återigen kommer kunna få spöa folk med Fulgore, Orchid och de andra bestarna från den älskade fighting-serien.

Rykte: Bandai Namco med och utvecklar nytt Killer InstinctRykte: Bandai Namco med och utvecklar nytt Killer Instinct
Rykte: Bandai Namco med och utvecklar nytt Killer InstinctRykte: Bandai Namco med och utvecklar nytt Killer Instinct


Loading next content