Svenska
Gamereactor
nyheter
Elex 2

Elex 2-striderna presenteras i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att Piranha Bytes titel Elex fick ganska blandade recensioner när det lanserades 2017, lyckades det ändå få trogna fans tack vare det spektakulära postapokalyptiska universumet där en komet förstört världen och tvingat fraktioner att slåss om de knappa resurserna - i synnerhet av den märkliga materian Elex som ger användaren närmast magiska krafter.

Kanske inte den fräschaste vinkeln genom tiderna, men dess mycket mörka och grymma gameplay i kombination med en säregen värld som blandade medeltida och futuristisk teknik, förtjänade en andra chans. Och den kommer det att få när Elex 2 lanseras den 1 mars till PC, Playstation och Xbox.

En av de saker som förbättrats den här gången är stridssystemet, och i en helt ny trailer får vi nu veta mer om det. Kolla in nedan.

HQ
Elex 2Elex 2
Elex 2Elex 2
Elex 2Elex 2

Relaterade texter

0
Elex 2-striderna presenteras i ny trailer

Elex 2-striderna presenteras i ny trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Piranha Bytes titel Elex fick ganska blandade recensioner när det lanserades 2017, lyckades det ändå få trogna fans tack vare det spektakulära postapokalyptiska...

4
Elex II utannonserat - släpps "snart"

Elex II utannonserat - släpps "snart"

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Det första Elex-spelet lanserades under 2017, och rykten om en uppföljare har florerat ända sedan dess. Nu är Elex II bekräftat, och utgivaren THQ Nordic har även varit...



Loading next content