Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

En tidig version av Horizon: Forbidden West har läckt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vissa personer har redan nu kunnat sätta igång med Horizon Forbidden West via en nu läckt tidig version av vad som verkar vara Playstation 4-utgåvan av spelet. Enligt en rapport från VGC är det en äkta version som endast saknar några mindre detaljer.

Det verkar som att Sony fått grepp om situationen ganska snabbt, eftersom läckta bilderna från utgåvan (vilka släpptes igår) redan har tagits ner. På samma sätt verkar det som att även om den läckta utgåvan inte längre sprids lika öppet längre.

Horizon Forbidden West släpps till Playstation 4 och 5 om ungefär en månad, närmare bestämt den 18 februari. Vill du undvika spoilers fram tills dess så var försiktig nu när vi vet att det florerar läckor med hela äventyret.

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content