Svenska
Gamereactor
nyheter
Dying Light 2 Stay Human

Det tar 20 timmar att klara storyn i Dying Light 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par dagar sedan avslöjades det att Dying Light 2 Stay Human skulle ta 500 timmar att slutföra för de som ville göra allt. En absurt hög siffra för ett actionspel för en spelare, som många helt enkelt tyckte var alldeles för mycket.

Uppenbarligen var studion Techland själva inte helt nöjda med hur detta kommunicerades, och har därför släppt ett förtydligande av hur mycket tid du faktiskt behöver för att slutföra spelet. Det visar sig vara väldigt rimlig tid som krävs.

Medan det kommer att ta ungefär 80 timmar att avsluta huvudberättelsen och vartenda sidouppdrag, behöver du bara cirka 20 timmar för att spela igenom berättelsen. Så varifrån kommer de 500 timmarna? Jo, det visar sig att detta är för dem som verkligen vill göra bokstavligen allt:

"Time needed to max out the game with all main and side quests, choices and endings, checking every place on the map, every dialogue and finding every collectible."

Vi uppskattar att Techland förklara detta för att hålla alla sina fans välinformerade. Hur noga är du själv med att göra allt när du spelar spel?

Dying Light 2 Stay Human

Relaterade texter

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har hoppat, klättrat och kämpat sig genom postapokalypsen i Dying Light 2 för att leverera en recension...



Loading next content