Svenska
Gamereactor
nyheter
Armored Core VI: Fires of Rubicon

Elden Ring-skaparna utvecklar ett nytt Armored Core

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som ett resultat av framgångarna FromSoftware haft med Dark Souls-trilogin, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice och kommande Elden Ring (som har enorma förhandsbokningar till bland annat Steam), har det gått över åtta år sedan vi fick ett nytt Armored Core från dem. Studion har dock ofta sagt att serien inte är död ännu, och nu har livstecken dykt upp.

En användare som heter Red Liquorice på forumet Resetera påstår sig ha sett ett klipp från ett nytt Armored Core-spel som studion arbetar på, och även deltagit i en undersökning efteråt. Tyvärr kan personen inte dela videon eftersom de är taggade på ett sätt som avslöjar vem det är, men om du kollar länken hittar du information (som dock har viss spoiler-varning).

Användaren själv beskriver spelet som Dark Souls-liknande, medan långdistansdelarna är mer inspirerade av Virtua On eftersom siktet var låst till fienden. Undersökningen innehöll även frågor om speltiteln, vilket får oss att tro att FromSoftware redan hunnit en bit på detta projekt, som vi förmodligen får höra mer om sedan Elden Ring släppts.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

Relaterade texter

Armored Core VI: Fires of RubiconScore

Armored Core VI: Fires of Rubicon

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter att ha varit förpassad till avbytarbänken i 10 år så är Armored Core äntligen tillbaka. Vi har testat Fires of Rubicon för att se om förväntningarna har infriats.



Loading next content