Svenska
Gamereactor
nyheter
AKTUELLT: CES 2022-täckning

42 och 97 tums OLED-TV från LG visas på CES 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Teknikmässan CES 2022 fortsätter att visa upp prylar som får habegäret att kittla lite extra. Flera utställare har visat upp fantastiska produkter och näst ut med grymma prylar för oss konsumenter att sukta efter är LG.

Att LG:s fantastiska OLED-modeller i form av G1 och C1-serierna, som låter oss njuta av en extremt vacker bild i 4K UHD-upplösning samt bilduppdateringen om 120 hz, skulle få varsin uppföljare kommer inte som en överraskning. Båda serierna innefattar toppen-apparater som milt sagt välförtjänt kammade hem betyget 9 från oss på Gamereactor. Nu står alltså G2 och C2 för dörren.

För G2 är den primära skillnaden att man implementerar kylfläns som låter skärmen arbeta med högre ljusstyrka under längre tid utan att ta skada. G2 kommer också i två nya storleksutförande, den stora 83-tummaren och den larvigt stora 97-tummaren.

När det gäller C2, varianten som riktar sig primärt till gamers, får vi nu se spelanpassade profiler. Dessa profiler kan bland annat vara anpassade för olika spelgenrer. LG slänger även in stöd för spelstreamingtjänsterna Google Stadia och Nvidia Geforce Now. När det gäller storlek tar C2 en liten annan väg än G2 och lanserar en ny lite mindre men behändig 42-tumsmodell.

Även LG:s operativsystem får sig ett litet lyft där ljusstyrkan bland annat anpassar sig efter ljuset i rummet.

G2 och C2 släpps första halvan av 2022

42 och 97 tums OLED-TV från LG visas på CES 2022
Vill man ha en vacker TV utöver bildkvalitet så har man kommit rätt. LG kan design.


Loading next content