Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock-skaparens nya spel tycks lida av problem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi känner alla till historien så här långt: Ken Levine lämnade (och stängde ner) Bioshock-utvecklaren Irrational Games för att skapa sin egna studio Ghost Story Games under 2014, och sedan dess har vi alla väntat på vad den kreativa amerikanen skulle svarva fram härnäst. Väntan har dock varit lång, och nu verkar det som vi får göra oss redo på att vänta ett bra tag till. Rapporter från bland annat Bloomberg skvallrar nämligen om usla arbetsförhållanden hos nämnda Ghost Story Games, och Herr Levines ledarstil ska tydligen inte gå hem oss hans anställda. Det pratas om att man skrotat arbeten som tagit månader att få ihop, och Levines påstådda perfektionism ska ha lett till en besvärlig arbetsmiljö där Levines vilja att få fram ett påkostat AAA-spel inte går ihop med det mindre arbetslaget man har till sitt förfogande.

Den andra grundaren Mike Snight ska som exempel ha lämnat studion på grund av "kreativa meningsskiljaktigheter", och det verkar inte som vi kommer få se något om Levines vision på ett bra tag, i alla fall om vi får tro rapporterna.

Bioshock

Relaterade texter

BioshockScore

Bioshock

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas tog med sin Playstation 3 till havets botten för att se om det fortfarande är en lika ohygglig plats...

1
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått nästan 15 år sedan Irrational Games släppte det enastående Bioshock, och nästan lika länge sedan Pirates of the Caribbean-regissören Gore Verbinski meddelade...



Loading next content