Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox Gear Shop säljer Red Ring of Death-posters

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox 360 var en fantastisk konsol på flera sätt och lade grunden för många saker som vi tar för givet i dag, från trådlösa handkontroller som standard till full online-implementering och Achievements. Den var också mycket lätt att utveckla för, något som ofta gav de bästa multiformatversionerna, trots att Playstation 3 på pappret var en kraftfullare konsol.

Men den hade en enorm brist. En av de största i spelhistorien till och med. Vi pratar förstås om den ökända Red Ring of Death. Den första generationens konsoler dog helt enkelt, om och om igen. Vissa fick lämna tillbaka sin konsol för service mer än fem gånger. Microsoft överlevde detta genom att ge kompensation för trasiga Xbox 360-enheter, förlänga garantin och införa ett mycket effektivt system för returer där folk hämtade din konsol hemma och även levererade tillbaka den när den var klar.

I dag är Red Ring of Death ett allmänt känt fenomen och Microsoft gör inga försök att dölja detta pinsamma kapitel i Xbox-historien. I dokumentärserien som vi rapporterade om igår finns det rent av ett avsnitt som heter Red Ring of Death, och nu har Xbox Gear Shop tagit saker och ting ett steg längre genom att faktiskt sälja affischer med den fruktade felkodens röda ring.

Det finns även andra affischer att bläddra bland om du inte vill bli påmind om den tid då du aldrig visste om dina planer på att spela med vänner skulle fungera, eftersom det var rysk roulette varje gång du startade din Xbox 360. Vi har inkluderat affischen Red Ring of Death och ett urval av andra affischer till salu nedan.

Xbox Gear Shop säljer Red Ring of Death-posters
Xbox Gear Shop säljer Red Ring of Death-postersXbox Gear Shop säljer Red Ring of Death-postersXbox Gear Shop säljer Red Ring of Death-posters


Loading next content