Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite Chapter 3 bjuder på ny bana, Spider-Man, bättre fysik med mera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under helgen slutade Chapter 2 av Fortnite på ett både spännande och imponerande sätt, och efter några timmars stillestånd var det sedan dags att avslöja vad Chapter 3 innehåller. Detta görs som vanligt med en trailer fullspäckad med härligheter. Bland annat visar det sig att Spider-Man inte bara är en skin, utan det är nu möjligt att svinga runt med stil. Som om det inte vore nog kan du också glida längs marken.

Animeringarna och rörelsemöjligheterna är inte de enda spelmässiga nyheterna. På samma premisser som Battlefield 2042 och Just Cause 4, introduceras nu väder av det mer extrema slaget i Fortnite (det är passande att fysiken också förbättrats genom att exempelvis fallande träd påverkar saker runt dem) vilket tvingar dig att anpassa din strategi. Förändringar i taktik kommer förmodligen också att ske eftersom det är möjligt att skapa en lägerplats där utrustning kan lagras samtidigt som hälsan återfås.

Allt detta är egentligen bara toppen av kakan eftersom dessa saker händer på en ny bana fylld med nya områden som The Daily Bugle, The Seven base The Sanctuary och ett gäng andra platser.

Som vanligt innebär en ny säsong också ett nytt Battle Pass, och du kan se en del av vad som väntar i den nedre trailern.

HQ
HQ
Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content