Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock 4

Rykte: Nästa Bioshock heter Bioshock: Isolation och utannonseras 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Vi vet sedan tidigare att 2K Games etablerat en ny superstudio kallad Cloud Chamber som ska utveckla Bioshock 4. Men något annat än detta är inte känt, annat än att det tycks ha en öppen värld och utvecklas med grafikmotorn Unreal Engine 5. Ett nytt rykte skvallrar dock om att vi kan förvänta oss att det utannonseras under 2022 samt lite annan smått och gott.

HQ

Enligt Twitter-profilen "Oops Leaks", som tidigare har avslöjat exakta detaljer om några av de största spelen och de största utvecklarna, kommer äventyret heta Bioshock: Isolation. Mer specifikt står det i profilen:

"#Bioshock Isolation (title may change) logo variant
- Set in a new-to-franchise isolated dystopian city
- Unreal Engine 5
- Developed by Irrational Games veterans and people who worked on Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3, Deus Ex: MD
- Announcement Q1 2022"

Du kan se logotypen som Oops Leaks talar om nedan. Du bör naturligtvis ta allt detta med en rågad amerikansk cup salt, men kvartal ett nästa år är ju inte långt borta, så snart vet vi om detta stämde eller ej.

Bioshock 4

Relaterade texter

3
Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

Bioshock 4 tycks använda Unreal Engine 5

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Epics grafikverktyg Unreal Engine 5 har redan från start sett lovande ut i offentliga teknikdemonstrationer och vissa utvecklare har redan bekräftat att de använder den...



Loading next content