Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves får fyrverkerier, kanonroddbåtar med mera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra månaden avslöjades att Sea of Thieves fortsatt attrahera digitala pirataspiranter och har nu nått över 25 miljoner spelare. Vi tycker absolut att spelet förtjänar framgångarna, och det är inte bara riktigt roligt utan har också behandlats exceptionellt bra av den brittiska utvecklaren Rare med förstklassig support.

Och nu är det dags för mer kärlek. Säsong fem börjar den 2 december och vi har fått en helt ny trailer om vad som komma skall. Eftersom det är nyårsafton om en månad får vi passande nog fyrverkerier som kan skjutas med hjälp av kanoner. Ett bra sätt att sprida glädje (och bli sedd av andra, antar vi). Du kommer också att kunna vila i stolar för att få tillbaka förlorat liv, istället för att som tidigare behöva äta för att göra det.

En annan ny, och viktigare, funktion är att du nu kan gräva ner dina egna kistor, kanske ett bra sätt att undvika att bli bestulen av andra. Du får också en karta över var du gömde din skatt och kan ge den till andra som sedan kan leta efter den via nya funktionen Quest Boards. Om de lyckas och säljer skatten får du också en belöning. Ett roligt sätt att skapa tuffa utmaningar för dina vänner.

Det finns även massor av andra saker som läggs till såsom roddbåtar med kanoner, vilket låter som oändligt mycket galenskap, och massor av ny kosmetika till både pirater och fartyg. Dessutom får vi nya låtar att spela (helst efter en grogg eller två, precis som vanligt).

Kolla in allt detta och mer därtill för att se vad Sea of Thieves: Season Five har att erbjuda.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content