Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får läcker TV-reklam med extra interaktiv bonus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om en produkt inte har fått TV-reklam i USA, är det inte en populär grej "over there". Och det gäller än. Lyckligtvis är Halo stort och kommande Halo Infinite har just fått sin första TV-reklam, vilken bara kan beskrivas som spektakulär. Den heter passande nog "Forever We Fight" och är tillägnad Master Chief som aldrig gett upp, oavsett oddsen med hela utomjordiska raser mot honom.

Du kan kolla in videon nedan, och som en bonus kan du faktiskt medverka i trailern själv. Det är bara att surfa över till Xbox.com/Become på en dator med webbkamera, eller helst en smartphone, och få din bild tagen, så kommer du renderas in i reklamfilmen. Videon är sedan lätt att både dela i sociala medier samt ladda ner.

Halo Infinite lanseras den 8 december till PC och Xbox, även om multiplayer-delen redan är släppt. Kolla in TV-reklamen nedan och skruva upp volymen.

HQ
Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content