Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 har redan nu battle royale tack vare Portal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 2042 har ett verktyg kallat Portal, en slags tjänst som ger kreativa spelare stora möjligheter att antingen återskapa klassiska kartor och spellägen eller designa helt nya upplevelser.

Och det kan man säga att de har gjort, för även om spelet saknar battle royale, har spelarna använt Portal för att lägga till just det, avslöjar nu MP1ST:

"After spending more hours in the rules editor than I care to admit, I'm pleased to announce the creation of a full battle royale experience for Battlefield Portal."

Det här spelläget kallas Warfield 100 och verkar fungera ungefär som Call of Duty: Warzone, med förbehållet att det alltså är designat med Portal-verktygen och gjort av amatörer. Ska du prova Warfield 100?

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content