Svenska
Gamereactor
nyheter

CD Projekt Red utlovar fler Cyberpunk- och The Witcher-storspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För närvarande försöker CD Projekt Red fortfarande förbättra Cyberpunk 2077 så att det blir det spel det var tänkt att vara vid den misslyckade lanseringen för ett år sedan, och de har också utlovat en Playstation 5- och Xbox Series S/X-version av The Witcher 3: Wild Hunt.

Men detta är mest jobb som inkluderar programmerare, och det verkar som om andra avdelningar kan komma att göra något helt annat nästa år. I en intervju med polska Rzeczpospolita avslöjar studions högste chef Adam Kiciński att de är på väg att börja arbeta på nya storspel baserade på Cyberpunk- och The Witcher-universumen:

"We are currently focusing on our two franchises. Both have enormous potential, so one of our strategic goals is to start working on AAA projects in parallel within our IPs, which is expected to happen next year."

Även om CD Projekt Red har pratat om nya projekt tidigare, är detta första gången de uttryckligen specificerat när utvecklingen ska dra igång. Även om Cyberpunk 2077 inte levde upp till potentialen, älskar vi fortfarande Cyberpunk-universumet och skulle gärna vilja ha det spel vi hade hoppats på - och vi är alltid sugna på mer The Witcher, så... vi är härmed officiellt mycket intresserade.

CD Projekt Red utlovar fler Cyberpunk- och The Witcher-storspel
CD Projekt Red utlovar fler Cyberpunk- och The Witcher-storspel

Tack GamingBolt



Loading next content