Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Online 2

Kolla in senaste Mortal Online 2-gameplaytrailern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Den svenska utvecklaren Star Vault har nyligen släppt en ny trailer för sitt onlinerollspel Mortal Online 2. Den visar upp en hel del av vad spelarna kan se fram emot och ger en inblick i karaktärsskapande, strider, bostadsbyggande samt stora, omfattande strider och bekräftar även när spelet officiellt kommer att lanseras: Januari 2022.

Mortal Online 2 är naturligtvis en uppföljare till Mortal Online och bygger vidare på originalet genom att återigen servera en fantasy-sandlåda, där spelarna hela tiden behöver vara på sin vakt eftersom hela världen är öppen för strider spelare mot spelare (PvP). När det gäller just strider erbjuder Star Vault ett system för närstrid i realtid, plus bågskytte, samt tolv magiska skolor som du kan lära dig och använda till din fördel.

Eftersom detta är ett onlinerollspel har Mortal Online 2 också en rad alternativa metoder för att utforska och interagera med spelvärlden. Spelare kan tämja eller dominera husdjur, gå med i gillen tillsammans, dyka ner i en mängd olika hantverksyrken (fler kommer läggas till i framtiden), och bara allmänt skriva spelets historia - detta eftersom Mortal Online 2 inte kommer ha några server-wipes eller resets.

Det fullständiga spelet släpps den 25 januari 2022, men är för närvarande i Early Access (via Steam), vilket innebär att du kan dyka in och utforska fantasivärlden själv redan idag. Se till att kolla in den senaste speltrailern härunder.

HQ
Mortal Online 2

Relaterade texter



Loading next content