Svenska
Gamereactor
nyheter
Cricket 22: The Official Game of The Ashes

Cricket 22 försenat på grund av penisbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under årens lopp har vi sett ett antal konstiga förändringar inom sportspel på grund av saker utvecklarna inte hade något att göra med. Ett exempel på det är att FIFA 19-omslaget fick göras om sedan Cristiano Ronaldo gjorde resan från Real Madrid till Juventus, men det är ingenting jämfört med vad cricketvärlden nu går igenom.

Big Ant Studios twitttrar nämligen att de har varit tvungna att skjuta upp Cricket 22: The Official Game of The Ashes till den 2 december på grund av "faktorer utanför vår kontroll". Även om utvecklarna själva är mycket vaga, behöver man inte vara världens smartaste cricketfans för att veta vad förseningen beror på. För när Big Ant avslöjade spelets omslag tidigare i år, var Tim Paine en av stjärnorna som frontade.

Tyvärr meddelade Paine förra fredagen att han går i pension som Australiens Test-kapten efter att en kvinna anklagat honom för att ha skickat så kallade dick pics och andra textmeddelanden som hon tyckte var stötande år 2017. Han frikändes i utredningen, men sa ändå att han djupt ångrade sina handlingar. Det är därför Big Ant Studios har valt att vara på den säkra sidan och ersatt Paine på omslaget, samt att de även behöver göra ändringar i själva spelet som en direkt följd av detta.

Cricket 22: The Official Game of The Ashes

Relaterade texter

0
Cricket 22 försenat på grund av penisbilder

Cricket 22 försenat på grund av penisbilder

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Under årens lopp har vi sett ett antal konstiga förändringar inom sportspel på grund av saker utvecklarna inte hade något att göra med. Ett exempel på det är att FIFA...



Loading next content