Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite får co-op först till sommaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan i augusti meddelade 343 Industries att Halo Infinite kommer släppas utan möjlighet att spela berättelsen med andra i co-op samt även utan Forge. Utvecklarna sade då att dessa tillägg skulle läggas till först i och med säsong 2 respektive 3, vilket vi antog betydde runt mars och juni. Men tyvärr kommer väntetiden bli mycket längre.

Det har nämligen specificerats att säsong ett av Halo Infinite Multiplayer (som överraskande nog startade i måndags) ska pågå fram till maj 2022. Nu bekräftar Microsoft i ett epostmeddelande att det betyder att storyn inte får co-op innan dess, och att Forge inte kommer vara redo förrän i höst om allt går som planerat.

Vi har för övrigt presenterat våra intryck av Halo Infinite idag, och vad vi tycker kan ni läsa i den pinfärska och matiga förtitten.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content