Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 åldersmärkt av PEGI för PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året avslöjade CD Projekt Red att de skulle göra en ny version av sitt mästerverk The Witcher 3: Wild Hunt till Playstation 5 och Xbox Series S/X. Eftersom de fortfarande har en hel del arbete att göra med Cyberpunk 2077, har många antagit att det uppdaterade Witcher-äventyret kan komma att dröja.

Lyckligtvis verkar så inte vara fallet. PEGI har nu åldersklassificerat spelet, vilket är ett säkert tecken på att ett utannonserande inte är alltför långt borta.

CD Projekt Red har alltid varit schyssta mot sitt community, och detta är lyckligtvis något de tänker fortsätta med. Detta innebär att du får en gratis uppdatering om du redan äger en tidigare version av äventyret, trots att det släpptes redan 2015. Vi tycker att fler utvecklare och utgivare borde följa detta exempel, istället för att ta extra betalt för dessa saker.

The Witcher 3: Wild Hunt

Tack GamingBolt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content