Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring försenat till februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkade som att 2022 som spelår betraktat skulle starta extremt bra när FromSoftware visade den första gameplay-trailern från Elden Ring i somras och samtidigt avslöjade att äventyret hade premiär den 21 januari om allt gick som planerat. Men som vi vet efter pandemin - går det sällan som det ska längre.

Nu säger den japanska utvecklaren att man beslutat att skjuta upp Elden Ring till den 25 februari eftersom de behöver extra tid att finputsa allt i spelet som ett resultat av det extra fokuset på djup och frihet. Tiden får därmed utvisa om Horizon Forbidden West, Dying Light 2 Stay Human, Destiny 2: The Witch Queen, Saints Row, Sifu eller något av de andra spelen som ska lanseras i februari också skjuts upp som ett resultat av den nu ökade konkurrensen.

Den goda nyheten är att det kommer att köras ett slutet nätverkstest till konsolerna i november, och om du vill vara en av de första att prova det mycket efterlängtade spelet kan du registrera intresse här.

HQ
Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content