Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest Builders 2

Nya verktyg på väg till Dragon Quest Builders 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix har haft den goda smaken att dela med sig av massor av ny information om Dragon Quest Builders 2 via spelets officiella hemsida. Närmare bestämt går de igenom Photo-läget, Bulletin Board och Builder Pencil.

Photo-läget behöver knappast någon närmare presentation eftersom det börjar bli standard i spel. Det kommer självklart att ebjudas diverse filter samt olika inställningar och du kan både organisera bilderna du tagit i album samt dela med dig av dem online.

Det är där Bulletin Board kommer in i bilden, för med denna kan du visa dina favoritbilder för communityt; och spelarna kommer kunna betygsätta dem precis som på sociala medier. Det ska till och med finnas något slags fototävling.

Sedan var det då alltså Builder Pencil. Det är ett verktyg som låter tig kopiera alster du tycker väldigt mycket om, varpå du sedan kan få ritningarna och fortsätta bygga vidare på det själv för att förbättra (förhoppningsvis) mästerverket.

I Japan kommer Dragon Quest Builders 2 redan om en månad, men här i Europa vet vi inte mer än att det kommer 2019 till Playstation 4 och Switch. Gillar du spel där man bygger saker som detta, eller klarar du dig med Minecraft?

Dragon Quest Builders 2
Dragon Quest Builders 2Dragon Quest Builders 2

Tack Gematsu

Relaterade texter

7
Dragon Quest Builders 2Score

Dragon Quest Builders 2

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har konstruerat en recension av Dragon Quest Builders 2, ett spel som på Minecraft-inspirerade premisser låter dig skapa fritt...Loading next content