Svenska
Gamereactor
nyheter
Pikmin 4

Ny trailer för Pikmin 4 fokuserar på narrativ och karaktärsbygge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Premiären för nästa del i sagan om Nintendos pyttesmå astronauter och deras plantfolk till följeslagare kryper allt närmare och redan nästa månad är det alltså dags att återse kapten Olimar i seriens fjärde del.

För ett litet tag sedan skrev vi en artikel där vi gick svarade på fem frågor om vad vi kan förvänta oss av äventyret men något vi inte behandlade då var berättelsen och huvudkaraktären som vid tillfället höljdes i visst dunkel. Lyckligtvis har Nintendo nu släppt en trailer som går in mer på detta och narrativet ser ut att kretsa kring att finna och rädda följetongens frontman Olimar efter det att han strandats på en främmande planet.

"Vem spelar man som då?" kanske du undrar och även detta svarar Nintendo på genom att snabbt visa upp verktyget för karaktärsdesign som bekräftar att vi är fria att skapa vår egen rymdfarare att utforska de enorma lekplatserna och tillhörande tunnlar med. Pikmin 4 släppps den 21:a juli och trailern i fråga hittar du här nedanför.

HQ
Pikmin 4

Hur ska din astronaut se ut?

Relaterade texter

8
Pikmin 4Score

Pikmin 4

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har räddat skeppsbrutna, samlat skatter och tampats mot monster tillsammans med det plantbaserade pikminfolket. Kan Nintendo leverera ännu en gång?



Loading next content