Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

Ny patch adderar "ray tracing" till The Callisto Protocol

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det nya skräckäventyret The Callisto Protocol från utvecklaren Striking Distance Studios kom som bekant ut till butikshyllorna för snart två veckor sedan och även fast reaktionerna var riktigt positiva från många håll så var spelet inte helt utan buggar och andra tekniska tillkortakommanden vid releasen.

Nu är en patch släppt som stabiliserar upplevelsen med diverse buggfixar och adderar dessutom ray tracade reflektioner till Xbox Series X. Mer finputs finns dock att vänta för den tålmodige för studion gick nyligen ut på twitter med besked om att arbetet fortsätter och att de tar till sig av all feedback som spelarna har att dela med sig av.

Today we launched patches for all console versions of TCP with bug fixes and improvements, including enabling ray-traced reflections on Xbox Series X. We are working daily on optimizations for all platforms and are listening to your feedback. Thanks for your patience.

Exakt vad patchen fixade i övrigt har inte blivit offentligt ännu men med det sagt så kan vi i alla fall glädjas över att en fenomenal skräckupplevelse verkar bli ännu bättre framöver. Du har väl för resten inte missat vår recension?

The Callisto Protocol

Har du vågat spela The Callisto Protocol ännu?

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...



Loading next content