Svenska
Gamereactor
nyheter
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Ny Hearthstone-expansion ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard går igenom en turbulent tid just nu. De är inte bara uppe i deras största kontrovers någonsin, de har helt pausat utvecklingen av World of Warcraft och skjutit upp Diablo: Immortal till nästa år, allt medan Overwatch-sponsorer drar vind för våg i svallvågorna av rättegångsprocessen.

Så allt är upp och ner då, eller? Faktiskt inte. Hearthstone-expansionen United in Stormwind har rullat ut enligt plan och för dig som fortfarande spelar Blizzards ultrapopulära kortspel har du 135 nya kort att se fram emot. Den stora grejen denna gång är egenskapen "tradeable", vilket ger dig valmöjligheten att antingen spela kortet precis som vanligt, eller byta ut det mot ett annat för en manas kostnad.

Därtill har det tillkommit "profession tools" - vapen som inte är till för att attackera med, "mounts" - riddjur som kan stärka kort och sedan leva vidare när värdkortet är utslaget. Varje klass har dessutom fått ett så kallat Questline-kort, med tre delkrav som ska uppfyllas för att få belöningar.

Du kan kolla in samtliga nyheter och kort på Blizzards hemsida, och här nedan kan du se deras roadmap för Year of the Gryphon. 2021, alltså.

Spelar du fortfarande Hearthstone?

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterade texter

0
Ny Hearthstone-expansion ute nu

Ny Hearthstone-expansion ute nu

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Blizzard går igenom en turbulent tid just nu. De är inte bara uppe i deras största kontrovers någonsin, de har helt pausat utvecklingen av World of Warcraft och skjutit...



Loading next content