Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Ny Elden Ring-video berättar allt du bör veta inför Shadow of the Erdtree

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

FromSoftware har som bekant en förkärlek för att slänga ur sig en massa plats- och karaktärsnamn samt använda sig av vaga, obskyra och allegoriska berättelser. Som ett resultat är det svårt utom för de mest inbitna fansen att hålla reda på vad som händer, och kanske ännu svårare att komma ihåg.

Så för att förbereda dig inför Shadow of the Erdtree-expansionen (ni har väl hunnit tillräckligt långt?) har en video nu tagits fram som är särskilt utformad för att sammanfatta handlingen i kampanjen. Det finns därför uppenbara spoilers för spelet här, vilket kan vara bra att känna till innan du tittar.

HQ
Elden Ring
Den 21 juni är det premiärdags.

Relaterade texter

Elden Ring: Shadow of the ErdtreeScore

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter två långa år har vi äntligen fått återvända till mästerverket Elden Ring, frågan är bara om den nya expansionen Shadow of the Erdtree också är värld benämningen "mästerverk"?

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content