Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Nu får vi veta mer om Tekken 8-kämpen Panda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vid det här laget är vi ganska vana vid att se Tekken 8-karaktärer presenteras i trailers, men även utan en trailer som visar upp henne (även om karaktärens medverkan var känd redan innan) har Panda nu fått lite mer information på officiella webbplatsen.

Enligt en översättning från GamingBolt följer Panda med Xiaoyu som hennes pålitliga livvakt i Tekken 8 under en resa för att hitta Jin. Vart detta uppdrag tar duon får tiden utvisa, men kanske får vi mer information i en trailer snart.

Men fram till dess får vi vackert hålla till godo med några skärmdumpar av Panda, men det verkar som att nallen återigen använder tekniker som för tankarna åt Heihachi-hållet.

Tekken 8

Relaterade texter

0
PC-kraven till Tekken 8 presenterade

PC-kraven till Tekken 8 presenterade

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bandai Namco fortsätter att presentera den imponerande karaktärslistan till Tekken 8, men nu är det äntligen dags att avslöja en annan viktig sak om spelet. Steam-sidan...Loading next content