Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 3

Nintendo visar mer av säsongspasset till Xenoblade Chronicles 3

Det ger dig bland annat nytt innehåll på lanseringsdagen, men de stora uppdateringarna släpps inte förrän 2023...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo var senare ut ur startblocket med DLC-satsningar än sina konkurrenter, men nu har den japanska utvecklaren också gradvis infört DLC-paket och säsongspass i nästan alla sina stora titlar.

Detta gäller naturligtvis även det kommande Xenoblade Chronicles 3. Rollspelet är tillräckligt stort som det är, med en förväntad speltid på cirka 100 timmar (baserat på de tidigare kapitlen), men det har inte hindrat Nintendo från att utannonsera ett så kallat Expansion Pass.

Nu har Nintendo avslöjat mer om innehållet i detta. Den första uppdateringen släpps samma dag som spelet, den 29 juli, och kommer att innehålla "användbara föremål" samt nya skins till spelets två huvudkaraktärer. Den andra uppdateringen släpps på nyårsafton 2022 och innehåller en ny hjälte, fler kostymer och en ny del av spelet som kallas "Challenge Battle".

Under 2023 kommer ytterligare två uppdateringar att lanseras, varav den sista lägger till ett nytt kapitel i spelets berättelse.

Xenoblade Chronicles 3

Relaterade texter

1
Xenoblade Chronicles 3

Xenoblade Chronicles 3

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Alberto Garrido, GR ES

Under de första timmarna har vi gått runt i Aionios och vi har många bra saker att säga, men också en del bekymmer som vi förväntar oss att skingra med spelets fortsatta utveckling...Loading next content