Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Ninjor i pyjamas bänk Brollan

Den svenska organisationen gör förändringar i sitt Counter-Strike-team.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den svenska e-sportorganisationen, Ninjas in Pyjamas, har meddelat en förändring av sin konkurrenskraftiga Counter-Strike-lista. I ett försök att prestera bättre på några av de stora evenemangen som planeras i slutet av 2023 har NIP beslutat att bänka Ludvig "Brollan" Brolin och istället ta in Max "maxster" Jansson som en tillfällig ersättare.

NIP säger: "Vi bestämde oss för att bänka @Brollan och ge honom chansen att leta efter andra möjligheter. Tack, Ludvig, för den insats och passion du har tillfört teamet. Vi ser fram emot att se dig lysa som en av Sveriges starkast lysande stjärnor"."Vi vill också tacka @maxstercs, eftersom han kommer att vikariera lite längre tills vi kan tillkännage vår permanenta femte."

Allt detta kommer nyligen efter att laget också beslutat att bänka Hampus "hampus" Poser och återinföra Patrick "es3tag" Hansen i huvudlaget.

Counter-Strike 2

Relaterade texter

5
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har fortsatt att desarmera bomber, räddat gisslan och köpt hutlösa mängder vapen i denna uppföljare till det klassiska Counter-Strike...Loading next content