Svenska
Gamereactor
nyheter

Nicolas Cage blir tigerkung

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Joe Exotic och personerna kring honom har på senaste tiden tagit internet med storm efter Netflix dokumentärserie Tiger King släpptes i mars. Den minst sagt unika personligheten kommer fortsätta trollbinda publiken ett tag till framöver för inte nog att han nu får en (till) serie baserad på sitt liv, så är det en serie där den ikoniska galenpannan Nicolas "not the bees" Cage själv ska ha sin första TV-roll.

Serien, som produceras av CBS och Imagine Television, kommer inte att baseras på Netflix serie specifikt, utan på en serie av artiklar kallade "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild". Vid rodret har vi också Dan Lagana (American Vandal, Zack Stone Is Gonna Be Famous), som är showrunner och som skriver serien. Rättigheterna köptes redan i juni förra året.

Detta är som ovan nämnt inte den enda serien kring Joe Exotic som produceras. Även en med Kate McKinnon som Carole Baskin baserat på kriminalpodcasten Wondry's Over My Dead Body är på väg.

Är ni pepp på mer Joe Exotic? Tror ni att Nick Cage är den rätta personen för denna unika person Joe Exotic är. Eller är allt detta bara bisarr exploatering kring vår fascination av miserabla personligheter?

Nicolas Cage blir tigerkung


Loading next content