Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

New York Excelsior har tappat hela sin lista

Overwatch League-laget kommer att genomgå en fullständig ombyggnad för säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New York Excelsior hade ingen bra Overwatch League-säsong 2022. Laget misslyckades med att ta sig till slutspelet efter att ha haft ett av de sämsta rekorden i hela ligan, varför det inte är helt förvånande att höra att det kommer att bli radikala förändringar för säsongen 2023.

Som anges i en tweet har hela NYXL-listan 2022 släppts, vilket innebär att en fullständig ombyggnad är i horisonten för nästa år. Detta innebär att Lim "Flora" Young-woo, Kim "Yaki" Jun-ki, Kim "Kellan" Min-jae, Kang "Gangnamjin" Nam-jin, Jeon "Ho1" Ho-won och An "ANSOONJAE" Soon-jae alla är fria agenter från och med nu.

"Idag säger vi adjö till den nuvarande Excelsior-listan.

" Vi vill tacka dem alla för deras fortsatta hårda arbete under hela säsongen, och vi önskar dem det bästa i framtiden; de kommer alltid att vara en del av NYXL-familjen."

Det finns inget ord just nu vart dessa spelare kommer att vara på väg för säsongen 2023, eller vem NYXL tittar på för att skriva på som deras ersättare.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content