Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

New York City är dubbelt så stort i Marvel's Spider-Man 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är många som tycker att Marvel's Spider-Man från Insomniac Games är ett av de bästa superhjältespelen som någonsin gjorts och detta har för många av oss på redaktionen att göra med hur roligt det var att svinga runt bland skyskrapor i spelets läckra tolkning av storstaden New York City.

Nu när allt mer information om uppföljaren Marvel's Spider-Man 2 har börjat sippra ut på internet har äventyrets "creative director" Bryan Intihar i en intervju med The Washington Post pratat om den öppna världen och hur den skiljer sig från originalet. Till att börja med så kan vi vänta oss att få jaga busar på en yta som är dubbelt så stor som i det första spelet där vi hade Manhattan som huvudsaklig lekplats. Den här gången har atalet områden utvidgats och vi kan se fram emot att lägga till både Queens och Brooklyn till listan som kommer att stå under de båda svartklädda spindelmännens beskydd.

"When you play in Queens, there's much more of a neighborhood feel, smaller buildings, which is why the web wings work so well traversing in that area, where you can swing low to the ground if you want to, or you can fly through."

"Since these two areas are somewhat smaller and residential, I think you'll find them different from Manhattan" (...) "We've prepared some unexpected situations we haven't done before, like a battle on the river between two of the cities, so I hope you'll look forward to them."

I nuläget har vi inget exakt datom som klargör när Marvel's Spider-Man 2 kommer att bli tillgängligt för alla oss fans som suktar efter mer förstklassig spindel-parkour men vad vi vet är att väntan tar slut någon gång nu i höst.

Vad ser du mest fram emot att göra i Brooklyn och Queens?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...



Loading next content