Svenska
Gamereactor
artiklar

Netflix: Detta kan du titta på i november 2022

Vi listar vad Netflix har på gång denna månad i en ny artikelserie som presenterar vad streaming-tjänsterna har på gång...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

TV-serier


Young Royals: Season 2 - 1 November
Blockbuster - 3 November
Kan du ens komma ihåg när du senast hyrde en fysisk film? Föreställ dig hur svårt det måste vara att driva en sådan verksamhet år 2022, vilket händelsevis är förutsättningen för en ny Netflix-sitcom där vi får följa den sista Blockbuster-butiken.

Netflix: Detta kan du titta på i november 2022

Manifest: Season 4 part 1 - 4 November
Manifest är tillbaka från de döda efter NBC:s nedläggning. Netflix återupplivade den för en fjärde säsong och nu ska vi äntligen få svar på alla mysterier.

Netflix: Detta kan du titta på i november 2022
Detta är en annons:

The Crown: Season 5 - 9 November
Netflix fiktiva version av den brittiska kungafamiljen har visat sig vara extremt populär, och nu är det dags att följa drottning Elizabeth II under det omvälvande 90-talet..
Capturing the Killer Nurse - 11 November

HQ

1899 - 17 November
Dead to Me: Season 3 - 17 November

Detta är en annons:
HQ

Wednesday - 23 November
Tanken var att låta Tim Burton göra Addams Family-filmerna i början av 90-talet, men eftersom han skulle göra Batman var han tvungen att tacka nej. Den gången. Nu får han dock sin chans att tolka den finurliga familjen i den mycket lovande serien Wednesday.

Filmer

HQ

Enola Holmes 2 - 4 November
Enola är en stor flicka nu och kan såklart lösa fall på egen hand. Men med lite hjälp av sina vänner. Och förmodligen också hennes något mer kända bror Sherlock.

Netflix: Detta kan du titta på i november 2022

Falling for Christmas - 10 November
Japp, det är dags för jul igen, vilket alltid innebär nya julfilmer. En av dem är Netflix Falling for Christmas där en bortskämd arvtagerska blir medvetslös under en skidolycka och förmodligen lär sig ett och annat om att vara tacksam och bry sig om andra människor. Vi ska inte förvänta oss några överraskningar, men förhoppningsvis lite trivsam familjeunderhållning.

Netflix: Detta kan du titta på i november 2022

My Father's Dragon - 11 November
Den fantastiskt vackra animerade filmen My Father's Dragon lanseras till Netflix nästa vecka och bjuder på äventyr med Elmer Elevator som letar efter en drake på Wild Island. Vi har höga förväntningar på den här rullen.

The Wonder - 16 November
Christmas with You - 17 November
Slumberland - 18 November
The Swimmers - 23 November



Loading next content