Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part III

Neil Druckmann hintar om ett tredje The Last of Us

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rykten om en uppföljare till det hyllade The Last of Us Part II tog fart i nästan samma veva som det släpptes 2020, Neil Druckmann själv har ju också tidigare sagt att det finns en historia skriven till en potentiell trea. Det senaste ryktet i raden är att The Last of Us Part III nu är under utveckling och att det är Druckmanns nästa projekt som regissör.

Något som Druckmann nu själv eldar på en smula i en intervju med The Hollywood Reporter där han utan att avslöja eller på något vis bekräfta något säger att det finns fler historier att berätta. Något man förstås kan tolka lite hur man vill, han kan mycket väl referera till fler säsonger av HBOs serie eller det kommande multiplayer-spelet. Men de allra flesta av oss kommer nog att tolka detta som att det är en tredje del han menar.

Naughty Dog har förstås inte bekräftat ännu huruvida en trea blir av eller inte, är ryktena sanna och det är under utveckling så kommer det med all sannolikhet ändå dröja några år innan vi får spela det. Vi väntar och hoppas givetvis febrilt på att en officiell utannonsering av trean inte är så långt bort.

Blir det ett tredje The Last of Us?

The Last of Us: Part III
Blir det en trea och blir det då Ellie vi får följa ännu en gång?

Relaterade texter



Loading next content