Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch 2

Nästkommande två Overwatch 2-hjältar är supports

Blizzard vill utveckla supportrollen och ge spelarna fler incitament att välja den, och detta är ett steg i den riktningen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är ingen fröjd att spela support i Overwatch 2 just nu, med DPS-spelare som klagar på att du inte helar, till supportkollegor som bestämmer att laget behöver en skadefokuserad Moira i den här omgången. Detta är lyckligtvis något Blizzard försöker åtgärda.

I en intervju hos NME har Overwatch 2 game director Aaron Keller bekräftat att spelets nästa två hjältar kommer vara support. "We're really focusing on supports right now", säger han och fortsätter:

"The next two heroes we're going to be released are support heroes. They bring some things to the game that we haven't seen before - some new mechanics and really exciting ways of interacting with your own team."

Det ska bli intressant att se vilka mekaniker Keller uppenbarligen är så hypad över, eftersom det rimligen inte finns ett oändligt antal sätt du kan göra det intressant att hela ditt lag på. Keller lovade också att det kommer nya banor och evenemang som ska släppas under 2023 till Overwatch 2.

En del fans har kritiserat Overwatch 2-evenemangen (vilka visserligen för med sig intressanta spellägen som Battle for Olympus) på grund av att prissättningen av skins och bristen på belöningar för att spela avskräcker.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?

0
Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

Cowboy Bebop-skins på väg till Overwatch 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I en ny Overwatch 2-trailer presenteras ett nytt samarbete, nämligen med Cowboy Bebop, där det ikoniska introt från denna 90-talsanimé återskapats. Det handlar som du nog...



Loading next content