Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Nästa kusliga mördare till Dead by Daylight har visats upp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha släppt glimtar av det nya kapitlet under en veckas tid nu har Behaviour Interactive visat upp den nya mördaren och överlevaren som är på väg till Dead by Daylight. Redan den första teasern hintade om att mördaren skulle vara lite inspirerad av The Blair Witch vilket var en riktig obehaglig videosnutt där mördaren sakta öppnade dragkedjan till tältet för att därefter hoppa in och slakta övernattaren.

Den nya mördaren kallas för The Unknown och är en deformerad varelse som ser ut som en utkramad disktrasa som kan teleportera sig och kan spotta ur sig vätska som kan få överlevare att hallucinera eller ta skada. Den nya överlevaren, Sable Ward, har en särskild koppling till överlevaren Sable Ward då båda två sysslar med ockulta saker. Sable för med sig en ny förmåga som gör det möjligt för överlevare att starta en ritual som kallar på krafter som hjälper dig att reparera generatorer. Du kan läsa mer om respektive karaktärs förmågor genom att klicka på den här länken. Vill du testa på det nya kapitlet kan du redan nu göra det på spelets testservrar som finns till PC.

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...Loading next content