Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
MotoGP 23

MotoGP 23 släpps till PC och konsolerna i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Milestone och Dorna Sports låter meddela att MotoGP 23 har premiär till PC och konsoler i sommar, närmare bestämt den 8 juni. Den senaste delen i den årliga motorsportserien sägs erbjuda flera nya funktioner samt de vanliga uppdateringarna av banor och förare.

Bland annat kan vi i MotoGP 23 se fram emot ett "lifelike career mode" där vi ska försöka bli en MotoGP-legend, en resa som inkluderar olika vändpunkter i karriären där vi måste fatta beslut om inriktningen på vår framtid. Allt börjar på Moto3-nivå varpå vi sedan får försöka avancera i graderna tills vi når högsta nivån av professionella tävlingar.

Spelet har också dynamiska vädersystem som ger ytterligare utmaningar på tävlingsdagen, samt race Flag-to-Flag som gör att vi kan byta motorcykel i depån. Vi utlovas också en förbättring av AI:förarna, nya körhjälpmedel, återkomsten av MotoGP Academy, cross-play för multiplayer och en uppdatering av Ranked Races.

Kolla in den senaste trailern för MotoGP 23 nedan. I juni är det alltså premiärdags till PC, Playstation, Switch och Xbox.

HQ
MotoGP 23

Relaterade texter

0
MotoGP 23Score

MotoGP 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Ännu ett MotoGP-år och ännu ett officiellt racingspel med relativt köttiga nyheter... Johan har gasat sig svettigLoading next content