Svenska
Gamereactor
nyheter
MotoGP 23

MotoGP 23 släpps till PC och konsolerna i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Milestone och Dorna Sports låter meddela att MotoGP 23 har premiär till PC och konsoler i sommar, närmare bestämt den 8 juni. Den senaste delen i den årliga motorsportserien sägs erbjuda flera nya funktioner samt de vanliga uppdateringarna av banor och förare.

Bland annat kan vi i MotoGP 23 se fram emot ett "lifelike career mode" där vi ska försöka bli en MotoGP-legend, en resa som inkluderar olika vändpunkter i karriären där vi måste fatta beslut om inriktningen på vår framtid. Allt börjar på Moto3-nivå varpå vi sedan får försöka avancera i graderna tills vi når högsta nivån av professionella tävlingar.

Spelet har också dynamiska vädersystem som ger ytterligare utmaningar på tävlingsdagen, samt race Flag-to-Flag som gör att vi kan byta motorcykel i depån. Vi utlovas också en förbättring av AI:förarna, nya körhjälpmedel, återkomsten av MotoGP Academy, cross-play för multiplayer och en uppdatering av Ranked Races.

Kolla in den senaste trailern för MotoGP 23 nedan. I juni är det alltså premiärdags till PC, Playstation, Switch och Xbox.

HQ
MotoGP 23

Relaterade texter

0
MotoGP 23Score

MotoGP 23

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Ännu ett MotoGP-år och ännu ett officiellt racingspel med relativt köttiga nyheter... Johan har gasat sig svettig



Loading next content