Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak har visats upp och släpps i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I Capcoms senaste Monster Hunter-stream fick vi mer information om framtiden för Monster Hunter Rise, och det fanns mycket att berätta. Främst fokuserades det på Monster Hunter Rise kommande expansion Sunbreak, som vi nu vet släpps den 30 juni till både PC och Switch. Då kan vi se fram emot en ny story som tar oss till det nya Citadel-området där naturligtvis ett antal nya monster bara väntar på att jagas, inklusive huvudfienden Elder Dragon Malzeno. Draken kommer enligt uppgift bjuda på en riktig utmaning (särskilt om du väljer den nya Master Rank-svårighetsgraden), och då är det ju tur att Wire Bug fått några uppgraderingar och nya funktioner som också ger en frisk fläkt till resten av spelet.

Vill du ta det mer lugnt, så besök det nya Elgado-lägret där människor och varelser är villiga att prata med dig. Kolla in allt detta och mer därtill härunder.

HQ
HQ
Monster Hunter Rise

Relaterade texter

Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Capcom växlar än en gång över till Nintendos Switch-format och levererar i samma veva ett av årets hittills bästa äventyr. Jaktsäsongen kan återigen ta sin början.Loading next content