Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise får en lanseringstrailer för Playstation och Xbox

Från och med idag går det att slunga sig ut i Capcoms senaste monsterjägaräventyr, vilket trevligt nog även ingår med Game Pass...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Från och med idag kan betydligt fler sugna delta i monsterjakten i Capcoms kritikerrosade Monster Hunter Rise, vilket efter två år lanserats till både Playstation och Xbox efter att först ha varit exklusivt för Switch (följt av en PC-version 2022).

Monster Hunter Rise är en singelplayer-titel som alltså helt saknar multiplayer-funktionerna från Monster Hunter: World, men som ändå snabbt blev mycket populärt på sina egna meriter. Över elva miljoner exemplar har sålts sedan lanseringen för nästan två år sedan och vi antar att den siffran kommer stiga rejält nu. Titeln ingår för övrigt också med Game Pass till både PC och Xbox (och har stöd för molnspelande med touch-kontroll), vilket innebär att du inte har några ursäkter att inte anta utmaningen att rädda Kamura Village som är under attack från hårdkokta monster.

Kolla in Monster Hunter Rise-lanseringstrailern för Playstation och Xbox nedan.

HQ
Monster Hunter Rise

Relaterade texter

Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Capcom växlar än en gång över till Nintendos Switch-format och levererar i samma veva ett av årets hittills bästa äventyr. Jaktsäsongen kan återigen ta sin början.



Loading next content