Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Now

Monster Hunter Now har fått ett släppdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Monster Hunter Now utannonserades i April i år av Pokemon Go-utvecklaren Nyantik och tidigare i juli så avslutades även betatestandet, nu står det klart att det är dags att börja jaga monster med mobilen den 14:e september. Precis som i Pokemon Go så använder sig Niantic av AR-teknologin vilket ju innebär att monstren finns i din närhet och dyker upp framför dig där du befinner dig.

Vid släppet kommer även sex vapen att finnas tillgängliga, dessa är Sword & Shield, Great Sword, Long Sword, Hammer, Light Gun och Bow. Man kommer även att köra med en så kallad paintball-mekanik, vilket innebär att du som spelare kan markera monster du hittar längs vägen med denna paintball-pryl och när du då sedan kommer hem till exempel så kan du återuppta jakten på det markerade monstret.

Redan nu kan du också föranmäla dig på både Ios och Android, ju fler som registrerar sig innan släpp desto bättre blir bonusen till samtliga spelare som gör detta när det är dags att släppa lös Monster Hunter Now i världen.

Slutligen så har också Niantic utannonserat vilka monster som kommer finnas tillgängliga i samband med släppet, fler kommer fyllas på efter hand. Den 14:e september kommer Anjanath, Barroth, Diablos, Great Girros, Great Jagras, Jyuratodus, Kulu-Ya-Ku, Legiana, Paolumu, Pukei-Pukei, Rathalos, Rathian och Tobi Kadachi gå att jaga rätt på och fånga in.

Monster Hunter Now

Relaterade texter

Monster Hunter NowScore

Monster Hunter Now

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

Conny har förgyllt sina dagliga promenader i skogen med Niantics senaste försök att upprepa succén med Pokemon Go. Här är recensionen av hans dagliga monsterjakter...Loading next content