Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 är Call of Dutys största släpp någonsin på Playstation Store

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Infinity Wards uppföljare till 2019 års Modern Warfare, Modern Warfare 2, slår alla tänkbara rekord just nu. I fredags, på releasedagen, kunde vi rapportera om att PC-versionen ståtade med flest samtidiga spelare någonsin (hela 237 834) för ett Call of Duty-spel. Men det är inte bara på PC Call of Duty briljerar just nu.

Sony gick själva stolt ut på Twitter idag och gratulerade Infinity Ward och Activision, och meddelade att Call of Duty: Modern Warfare 2 är det mest sålda Call of Duty på Playstation Store någonsin. Detta kommer bara timmar innan självaste Phil Spencer går ut och säger att Microsoft kommer att ha kvar Call of Duty på Sony-plattformar "så länge det finns Playstations att att ha kvar det på".

Man kan tänka sig att tweeten inte bara är en enkel och glädjande gratulation från Sonys sida. Sony vill troligen framhäva hur populär spelserien är på Playstation, och att ett tillbakadragande av Call of Duty från Playstationkonsoler - som vissa spekulerat i att Microsofts Activision Blizzard-uppköp skulle innebära - kommer resultera i ett hot mot konkurrensfriheten inom spelindustrin. Sony har tidigare argumenterat för detta hos EU-domstolen i Bryssel. För närvarande verkar Microsoft dock med på noterna, och det ser ut som att segertåget för Call of Duty kommer att få fortgå, tvärs över plattformarna.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Vilken plattform spelar du Modern Warfare 2 på?

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har dragit på oss vinterkamouflaget och begett till till Rysslands allra kallaste hålor för att skjuta prick på ilskna terrorister...

1
Det spökar i Modern Warfare 2

Det spökar i Modern Warfare 2

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Tror du på övernaturliga väsen? Gastar, spöken, demoner och annat sattyg från andra sidan? Om du är Modern Warfare 2-spelare får du i så fall se upp, för nu har det dykt...



Loading next content