Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Moddare bjuder på epilog till Witcher 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Witcher 3: Wild Hunt avslutade Geralts äventyr mer eller mindre perfekt, men nu har ett gäng moddare har tagit på sig uppgiften att skapa en extra epilog till The Witcher 3: Wild Hunt. Deras val av spel att bygga modden i är dock lite intressant. Tydligen så är modverktygen för The Witcher 2: Assassins of Kings bra mycket bättre, så därför har de valt att använda den för sin mod.

"Farewell of the White Wolf", som modden heter, kommer att utspela sig under tre vintriga dagar i Kaer Morhen, där Geralt och Yennefer ska hålla sitt bröllop. Det kommer bjudas på många oväntade gäster och intressanta historier. Vill du se mer av modden är det bara att kolla denna video.

Arbetet med modden har pågått sen 2016 och fyrmannateamet räknar med att den ska vara färdig senare i år.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...Loading next content