Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons firar 15 miljoner spelare med eventet Festival of Frost

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Minecraft Dungeons var ett på förhand märkligt projekt, eftersom det i princip handlar om en dungeon crawler (tänk Diablo) som byggts med Minecraft-verktyg. Det har enorma mängder innehåll, massor av loot, gott om av hemligheter och riktigt bra co-op, och lyckades få fina recensioner när det lanserades i maj 2020.

Sedan dess har Mojang Studios fortsatt fylla på spelet, allt medan nya äventyrare har upptäckt det roliga till PC, Playstation, Switch och Xbox. Och nu har en ny milstolpe nåtts då studion twittrar:

"WE'VE REACHED 15 MILLION PLAYERS
Celebrate this exciting milestone with a wintery event! Between Feb 8-22, join the Festival of Frost, featuring chilly challenges and freezing rewards!"

Så vad är denna Festival of Frost då? Det förklaras i detalj på den officiella hemsidan tillsammans med en patch-lista för en helt ny uppdatering, och det finns även en helt ny trailer nedan som visar vad som ingår. För att sammanfatta det hela kan man säga att det finns nya Towers med vintertema, Chills and Thrills-utmaningarna är tillbaka och det finns en Iceologer Cape som du får gratis bara genom att logga in innan evenemanget avslutas den 22 februari.

Inte illa alls och vi ser fram emot att prova detta, gör du?

HQ
Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...Loading next content