Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft lanserar Xbox Live Labs

Testprogram som skall förbättra tjänsten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I jakt på att förbättra Xbox Live-tjänsten efterfrågar Microsoft nu frivilliga deltagare till sitt Xbox Live Labs. Xbox Live Labs är ett frivilligt testprogram som körs från din konsol till Xbox Live. Enligt Larry "Major Nelson" Hryb från Microsoft kommer resultaten som samlas in från dessa tester enbart att användas för att förbättra och testa Xbox Live och kommer inte på något vis användas för att identifiera dig som deltagare. Vidare säger han att det är helt frivilligt att delta i testerna och ingen Xbox 360-ägare kommer tvingas till att medverka.

Om du känner att du har lust att delta så kommer Microsoft som tack att skicka en del gåvor till dig. Gåvorna är då i form av achivements, som inte ger några poäng, samt olika avatars. Under tiden som testet genomförs kan du inte använda andra Xbox Live-tjänster så som att spela, ladda ned musik eller titta på film och Microsoft varnar också för att din internetanslutning kan bli långsammare.

Xbox Live Labs körs mellan 10-27 mars och är då aktuellt för alla medlemmar som är bosatta i USA. Därefter kommer Microsoft att utvärdera när och hur Xbox Live Labs skall köras i andra Xbox Live regioner.

Microsoft lanserar Xbox Live Labs


Loading next content