Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Mer Elden Ring på gång - Expansionen Shadow of the Erdtree utannonserad i dag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så kom den då, nyheten många har gått och väntat på. Efter att ha plockat hem mängder av branschutmärkelser och vunnit mången gamers hjärta sedan releasen för nästan exakt ett år sedan så har längtan efter mer Elden Ring varit stor och nu står det alltså klart att FromSoftwares hyllade titel kommer att få en expansion. I dag utannonserades nämligen Shadow of the Erdtree via Twitter.

Elden Ring

Expansionen är redan under utveckling och det är egentligen den enda information vi delges i detta tidiga skede. Annars är det bara bilden av trädet, omgivet av gravstenar och ruiner. Och den ensamma karaktären förstås, sittandes i förgrunden på Torrent. En bild som såklart kommer att skärskådas in i minsta detalj och spekulationerna på nätet har redan börjat. Många teorier föreslår att det är Fia medan andra hävdar att det rent av kan vara Melina, eller till och med Miquella. Vi kan förstås knappt vänta på att ta reda på hur det ligger till med det där, men exakt hur länge det dröjer innan Shadow of the Erdtree finns tillgängligt återstår att se.

Någon annan som är sugen på mer Elden Ring?

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

0
Ray tracing i Elden Ring är trasigt

Ray tracing i Elden Ring är trasigt

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Spelare har sedan releasen av From Softwares omtyckta actionrollspel skrikit sig hesa över Ray tracing och med patchen 1.09 har RTX äntligen rullats ut, men ännu en gång...Loading next content