Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mass Effect: Andromeda

Skrivet av: fille49   2020-05-09

Fille har satt sin rumpa på sin stol och spelat igenom halva mass effect andromeda och delat ut ett betyg för spelet som han precis spelat i denna recension.

Rymdisarn har tagit över Planeten Mass effect och det är upp till dig att rädda planeten. Ditt namn är andromeda. Att beskriva spelets funktioner känns överviktigt onödigt så jag går in på detaljer istället.

Ett hårdkokt mjölkpaket och 2 apelsiner är så stela kompanjoner du får ta del av. tänk dig romans på skype fast utan känsla. Karakäter finns och tar dig vidare i rymden men akta fiender. Fiender finns så se till att se upp. Fiender ska dödas i detta spel för att gå upp i nivå utan nivåer försvinner spelets mening och blir då mer ett spel utan story.


Till gameplay har vi ett stycke som låter fantastiskt jag blandar min ilska med mat och får ihop det under dagen med att utforska Saturnus inre krets där Karlons lever. Karlons är köttätande gafflar gjorda av trä som tur va så min uppgraderde flamethrower rädda oss igen kapten.

Kapten har stor nytta i detta spel och är väldigt viktigt del av storyn så synd att han dör i tutorialen.


Musiken är en efterlängtad och nyskapande i detta spel och tillför akustik och gör att man kan spela med eller utan coola varelser.


Gameplay är som ett gammalt spel med nya saker som cover base shooters men see up. Detta är bara en gimmick där du tror att du faktiskt är mjälten i denna story utan du är faktiskt ett anitvirus och lever i kroppen på huvudpersonen andromeda.


ANDROMEDA: Andromde är en glad prick på 25 år som lider av att dricka för mycket vatten. så doktorn har skickat in dig för ett uppdrag att få in vätska.


Andromeda 10/10


Spelbarheten är ok man köpte spelet för 599kr på närmaste livsmedelsbutik och går sedan hem runt 15min gångavstånd och sedan hem o ta av sig kläderna(alla om man så vill) samt stoppa in skivan och installera runt 50 minuter.

Slutsatsen är att man bara är människa trots allt.


Till spelets grund har vi 3 faktorer


1. Huvudkaratär
2. Story
3. Sidokaraktär

Jag spela alphan så fick fråga vad de tänkte när det skrev denna inveckalde story.

" We tried to make witcher 3 in space, we failed but we still want your money"


Mitt betyg är dock att detta spel är helt klart värt ett försök om man orkar ta sig igenom att man måste prata med npcer och utforska andras kroppar.

grafik 5/10
ljud 2/10
Sammarbetsläge dlc/10
Halo 2 Tisdag/10

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10