Svenska
MEDLEMSRECENSION

Half-Life 2

Skrivet av: fille49   2019-12-01

Jag har en vän som heter Has. Detta spel ska tydligen vara det bästa spelet men det tror jag inte på. Spelet e gammalt.

Ett spel utav denna sort är inte så bra i mägnder då en del försvinner precis som ljudet i headsetet när man ser Teferi på planen.. AJ.

En slank han dit och sedan aldrig igen detta spel är linjärt och det är spelets förtjänst. Has o jag spelade lite muliplayer men det fanns inget utan det var bara linjärt.

Man spelar Som Morgan Glennman en elektriker som bor i Södertälje Sedan träffar man på en brud vid namn Lara och ska hjälpa henne att hitta sin Butler som gått vilse i Burma. Ni tillsammans ska ta er till ett labb och förgöra monsternerna som letat sig ut på internet.

Spelet blir svårt väldigt enkelt snabbt och för tok på långa transportsträckor och det blir väldigt linjärt. Men det är ju inte spelets förtjänst.

Man kan antigen spela med kontroller och då spelar man med han handkontroll vilket gör spelets ai mycket svagare då dom inte tål lika mycket skott och lättare att skjuta då det är väldigt linjärt. Det kom ett klipp nyss men jag hittade det inte och Has vägrade visa men det är ju inte spelets förtjänst.


Musiken är otrolig jag förstår nästan inte vad jag lyssnar på ibland så hör man en katt och sedan massa skrik och Marty O Connor har totalt favoliserat sig med denna dynga till skräp som lyssnar och för mig frammåt i gameplay.


Grafiken e mycket som smet och smörj. En cola på det tack? Jo det blir nog så faktiskt man e lite sugen i december. Grafiken har en sådan påverkan att man på riktigt blir fast och inte vet vad man håller på med. Förutom det linjära pixlarna och polygonerna är det fint.

Mot spelets slutpunkt så får man valet av att välja 2 val. Antingen eftersom spelet är linjärt händer inget och val 2 blir då som val 1 fast utan konserveringsmedlerna från val 2. Gör man val 1 kan man få ett 3.e val som förklarar mer vad som försegår i Rapture.


Spelet tog mig 100 kr att spela igenom och ungefär 1timme att köpa, jag är redan lite less på det linjära men spelet e ju långt.

Grafik 10/10
Ljud 2/10
SPelbafhet 2/10
Ljud 2/10
Has 10/10

Medlemsrecensioner47
Samlat betyg: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10