Svenska
MEDLEMSRECENSION

Monster Hunter: World

Oj vad dåligt!!
Jag hatar när spel ska försöka vara coola när de är fula. Kolla här bara, ett skepp blir attackerad av en monster och alla skriker och musiken är högljud men jag somnar för kontrollen är så tråkig att använda. Det tar nästan 90 minuter innan jag klarar av första banan och sedan blir det bara cutscenes. IDIOTER SLUTA HA SÖMNMEDEL I MINA SPEL. Seriöst blir så jävla arg och ledsen. utvecklare först¨år inte varför jag eller alla andra ui världen gillar att spela. Det är inte för att man har en FUCKING katt med sig, utan för att jag vill se coola monster. Men nej inte ens efter 7 timmar har jag sett ett enda monster, bara kycklingar och ödlor med frisyrer som påminner om en blandning av Hillary (Cunt)clinton och Kurt KoBane. C(r)apcom har gjort det igen, de har skapat ett spel som ser kul ut på omslaget men har så dålig replay value att man nästan hamrar sönder sin dator. Min dator är jävligt bra, kostade 23 000 kronor. Men inte ens min dator kan rädda det här spelet från att ha japansk grafik. Allt är fult och atmosfären luktar som en blandning av nyklippt gräs och en blöt äcklig fluga. Ett grovt misstag med andra ord!

BTW kan npågon berätta hur man inte förstår online funktionen? lätt som en pankaka ju. Bara kolla en guide på tio minuter så vet ni hur man spelar med andra online. Så många idioter!! ANVÄND GOOGLE det är år 2018. herregud!!

Det finns många vapen, säkert över 20000 men alla suger så ok?? Vem BRYR SIG om antalet vapen om alla SUGER??? Okej det är ju rent value för pengarna. Betalade 400 kr för spelet så man får ju typ 0,2 öre för varje vapen i spelet( . Hade bra betyg på matte i skolan.) . . Så på dety sättet är ju spelet värt sina pengar. Så spelet är itne värdelöst. Bara mediokert. Påminner mig mycket som en blanding av Final Fantasy och Pokémon men kanske istället borde de ta inspiration från bra spel som det Amerikanska Digimon, Digitala Monster. Det spelet innehåller många fler roliga minnen från min barndom än detta. Detta spel har ingen nostalgi så det är ett värdelöst spel. Fula kontroller och äckliga sandelådsinställningar tvingar mig att ge detta 2/10 i betyg. De borde ha använt Hillary som ett monster hehe

Grafik 2/10 japanskt
Ljud 4/10 tre timmar långt soundtrack är tekniskt sett värt pengarna men har itne någon replay value
Spelbarhet 1/10 Äckligt kort utan att vara speciellt långt
Hållbarhet 10/10 Har inte klarat det än efter många timmar så det är långt. Enda positiva.

Totalt 4/10

Samlat betyg: 3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10