Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

PUBG: Battlegrounds

PlayerUnknown`s Battlegrounds har så mycket potential. Trots att det är Early Access så är det ett spel som förtjänar respekt. Men inte mycket. Upplägget liknar H1Z1 och spelets helhet är katastrofalt.

Det hela går ut på att du slängs ut ur ett flygplan för att sedan söka igenom hus efter vapen och grejer samt som du blir jämt och ständigt beskjuten av andra idioter och du har playzonen som jämt kryper flåsandes i nacken på dig. Det kunde ha blivit en riktig succé men det går inte hela vägen.

Jag har kört Battlegrounds ett tag och jag gillade först hur dem har tänkt igenom spelet. Fysiken när man hoppar är realistisk. Men inte ofta. Vapnens funktioner stämmer ganska bra som riktiga världens skjutvapen. Men ska jag vara helt ärlig så är detta ett spel som är rent ut sagt ett fiasko.
Dynamiken i spelet är hemskt. Grafikerna är uråldriga, det får Gameboy-spel att bli mer modernare. Samt så finns det en sak som det aldrig tar slut på: Hackers.

Jag sätt vid ett hörn i ett hus och zonen blev mindre. När en bil närmade sig så hoppade killen ut. Men ingen dörr öppnades. Men sen hörde jag hur sprinten från en granat lossnade och då var jag köttfärs. Sen stängde jag ner det hela och rapporterade honom. Blev vac-bannad dagen efter.

Battlegrounds må inte vara det gudsperfekta spelet som vi har fått. Men hittills så är det värt att prova. Men räkna med att du kommer bli frustrerad efter ett tag. Så om jag vore du så skulle jag spara pengar till något annat.

Plus: Intensiva eldstrider, komisk fysik, roligt ibland, vapnens funktioner är bra, upplägget är kul.

Minus: Hackers, buggar så in i helvete, urusel grafik, dåliga lagkamrater, beroendeframkallande, bilden laddar långsamt, är inte värt att spela överhuvudtaget.

Samlat betyg: 4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10