Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Ghosts

Ghosts till Ps4.

Bästa CoD hittills!

Har snart närmare 60h online och inte tröttnat det minsta än, och till skillnad från Battlefield 4 så har Ghosts fungerat bra från start (BF4 fungerar ju inte än som det borde) och det är allt som oftast en fröjd att spela.

Singleplayer är skit, bland de sämre i serien, ganska snyggt men sen är det inte så mycket mer.

Mp dock, puh, riktigt bra, kommer utan tvekan bli mitt mest spelade CoD hittills, jag tycker allt är bra online, känslan, banorna, vapnen, visst det är CoD igen, samma sak vi lirat under många år men denna gång extra förfinat, sen gör det inte saken sämre att man lirar på Ps4, det ser riktigt snyggt ut på Ps4 och dessutom är DS4 helt underbar att spela med!

En annan sak jag gillar är att utvecklarna står på tårna hela tiden och ändrar/lägger till spelmods och fixar och trixar, att de dessutom roar sig med små påskägg på banorna (myers, predator) och nya roliga vapen gör att man hela tiden har nya saker att sysselsätta sig med.

Jag tycker ffa att känslan är bra och det händer inte allt för mycket runtom och i luften *host* mw3... utan det känns lagom balanserat och fokus på vapenstrider.

Gillar man mpröj kan jag inte annat än att rekommendera detta till alla Ps4ägare, välj helt klart detta före BF4 (som är ok med men trasigt)


Mitt betyg efter denna katastrofala recension är mao: 88/100

Samlat betyg: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10